Totalrenovering, Enskede

’’Vi ville mer eller mindre totalrenovera vårt 1930-tals hus i Enskede och behövde en totalentreprenör som kunde hålla i alla trådar.

Valet föll på Anculus Bygg där Mariusz och Michal snabbt förstod våra önskemål och behov, under 1 år i 3 faser har de nu renoverat fasad, byggt ny entré, nytt tak, totalrenoverat entréplan och källare, bytt värmesystem och el, lagt in golvvärme etc.

Anculus visade från första dagen att de håller vad som lovats och med det menat allt från vad som ska göras och hur man håller ordning på en arbetsplats.

Mariusz, Michal samt deras medarbetare arbetar alltid för vårt bästa och löste alla situationer som gjorde att vi kunnat bo kvar under hela arbetets gång.

Deras kompetens, flexibilitet och förståelse i allt som berörde vårt hus och våra önskemål som i vissa fall ändrades under tiden var enastående och att de tillsammans med sina samarbetspartners har allt som behövs för att lösa uppgifterna. Då vi har ett gammalt hus med gamla snickerier som syns så visade de än mer hur proffsiga och duktiga de är på att se och bevara det som även är tidstypiskt och kräver sann hantverkskunskap. Mariusz och Michal informerar alltid hur arbetet fortgår och om något ändras samt att de alltid står till förfogande och är tillgängliga oavsett vilka frågor eller synpunkter de står inför. Vi kan mer än varmt rekommendera Anculus bygg och kommer alltid att anlita dem så fort vi har behov av deras hjälp.’’

Caroline och Mats

Kontakta oss