Nybyggnationer & ombyggnationer

Nybyggnationer & ombyggnationer

Vi hjälper dig med nybyggnationer och ombyggnationer i Stockholm med omnejd

Vill du bygga nytt hus, göra en tillbyggnad eller utbyggnad på huset du bor i idag för att göra det större är det oss du ska vända dig till.

Vi åtar oss totalentreprenad och kan hjälpa dig med allt från golv till tak för att du ska få exakt det hus som du drömmer om. Så oberoende av hur dina önskemål och behov ser ut kan vi hjälpa dig.

Låt oss berätta mer.

Välj en snickare som du kan lita på

När du ska bygga hus vill du såklart att det ska bli som du drömmer om. Viktigt är även att tänka långsiktigt så att allt blir korrekt och noggrant gjort ur alla aspekter. Förmodligen vill du varken investera i bristfälliga konstruktioner eller lägga ännu mer pengar på att åtgärda det när du precis har byggt nytt.

Därför är det viktigt att anlita en professionell snickare med lång erfarenhet. På ANCULUSBYGG är vi specialister ny- och ombyggnationer. Speciellt att bygga om och renovera gamla hus. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att anlita oss och vi i arbetar därav alltid med stor lyhördhet till dina önskemål i nära dialog genom hela projektet.

Oavsett om det handlar om större uppdrag som inkluderar flera moment eller mindre uppdrag, så kan vi hjälpa dig.

Vill du bygga om huset? Då kan du exempelvis göra det på följande sätt:

  1. Förlänga huskroppen
  2. Lägga till en huskropp med vinkel
  3. Bygga på en våning
  4. Lägga till en frontespis
  5. Bygga en separat byggnad vid sidan om som sammanlänkas med huset

Kontakta oss och berätta mer om dina husdrömmar

Har du funderingar eller idéer som du vill bolla med oss gällande att bygga ut, bygga om eller renovera huset? Kanske har du en tydlig bild av ditt drömhus som du vill förverkliga?

Titta gärna på våra referenser och ta gärna kontakt med oss och berätta mer om dina drömmar och önskemål. Vi besvarar dina frågor och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.