Markarbeten & dräneringsarbeten

Markarbeten & dräneringsarbeten

Ta hjälp av oss vid markarbeten och dräneringsarbeten i Stockholm

På ANCULUSBYGG kan vi hjälpa dig med markarbeten och dräneringsarbeten i Stockholm med omnejd.

Ska du bygga hus måste marken beredas och förberedas noga för att grunden ska kunna byggas och har du ett gammalt hus är dränering nödvändigt för att förhindra fuktskada i källaren.

Oavsett vilket alternativ du står inför är det bra att vända sig till en rutinerad och professionell aktör så att det blir ordentligt och rätt gjort. Vi är ett byggföretag som har lång erfarenhet och kan hjälpa dig med såväl ett gammalt som ett nytt hus. Med oss hoppas vi därför att du ska känna dig trygg.

Viktigt med en stabil och bra grund för ditt hem

I ett äldre hus har källaren många funktioner, varav den viktigaste är att bära ditt hem. Det ansvaret innebär att det är viktigt att källaren är både stabil och fräsch.

För att hålla källaren i gott skick är det av stor vikt att du har koll på fuktnivåerna. Är källaren fuktig bör du överväga att dränera inom kort. Annars blir det snabbt en kostsam historia om fukten skadar grunden.

Genom dränering håller du fukten borta, skapa ett trevligare klimat och sänker energiförbrukningen eftersom att det även innefattar utvändig isolering.

Står du inför att bygga ett nytt hus är det inte fullt lika vanligt med källare idag. Men grunden är fortfarande lika viktig att den blir ordentligt gjord för att huset ska stå stabilt och gör huset tryggt för dig att bo i.

Kontakta oss

Vill du veta mer om vårt arbete med markarbeten och dräneringsarbeten? Titta gärna på våra referenser och ta kontakt med oss och berätta om vilka behov du står inför. Därefter bokar vi ett hembesök så att vi kan fastslå vilken åtgärd som är bäst för dig och ditt hus.