Takarbeten & fasadarbeten

Takarbeten & fasadarbeten

En professionell aktör vid såväl takarbeten som fasadarbeten i Stockholm med omnejd

På ANCULUSBYGG kan vi hjälpa dig med både takarbeten och fasadarbeten i Stockholm med omnejd. Med många års erfarenhet tar vi oss an mindre uppdrag som exempelvis ommålning av hus eller byte av takpannor, som totalentreprenad av både tak- och fasadrenoveringar av större fastigheter.

Viktigt att uppnå ett hållbart och professionellt resultat

Taket och fasaden är de två delar av en fastighet som utsätts för mest slitage. Exempelvis kan puts spricka, färg eller tegel kan lossna, plankor kan ruttna och armeringar kan rosta.

När vi tar oss an takarbeten eller fasadarbeten arbetar vi hårt för att uppnå ett professionellt och långvarigt resultat. Med den kunskap och långa erfarenhet som vi besitter inom ANCULUSBYGG kan vi på ett säkert sätt fastslå vilken åtgärd som är bäst.

Innan vi fastslår en exakt åtgärd bokar vi inledningsvis ett hembesök för konsultation av den rådande konstruktionen, skicket och vilket material som idag finns.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Är du intresserad av veta mer om hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa dig med takarbeten eller fasadarbeten i Stockholmsområdet?

Ta då kontakt med oss, så berättar vi mer om vårt erbjudande och hur vi kan hjälpa dig på bästa vis utifrån just dina behov. Titta gärna på våra tidigare arbeten under referenser också.