Kakel & klinker

Kakel & klinker

Vi hjälper dig att sätta kakel och klinker i Stockholm

På ANCULUSBYGG kan vi hjälpa dig att sätta nytt kakel eller klinker i Stockholm. Vår duktiga personal kan hjälpa dig med allt från att hitta rätt kakel eller klinkers som faller dig i smaken, till själva plattsättningen.

Låt oss berätta mer.

Kort om om kakel och klinker

Kakel är mångsidigt och kan användas i princip vart som helst där bara fantasin sätter gränserna. Det är inte så konstigt att det är ett så populärt alternativ i många hem. Rum som kakel passar bra och ofta används i är badrum, kök och våtrum.

Klinker är mer tåligt än vad kakel är och är framtagna för att klara av det slitage som ett golv brukar utsättas för. Det finns många designer, strukturer och storlekar att välja mellan för såväl inomhusbruk som utomhusbruk.

Därför hjälper vi dig gärna att hitta klinkerplattor med en stil du gillar med rätt slitageklass. Rum där klinker ofta används är i hallen, badrum, kök, våtrum eller utomhus och fungerar utmärkt att kombinera med golvvärme.

Anlita en professionell plattsättare

För att slutresultatet ska bli så fint som du föreställer och förväntar dig är det av stor vikt att du väljer en professionell plattsättare som står för hög materialkunskap och precision. Det har vi på ANCULUSBYGG.

Kontakta oss gärna för mer information och boka ett första möte. Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att sätta kakel eller klinker i Stockholm efter dina önskemål. Titta gärna på våra tidigare arbeten under referenser också för att se vad vi har gjort.