Renovering i Huddinge

”Vi är mycket nöjda med den servicen Anculusbygg AB står för. Alltid trevliga och lätta att ha att göra med. Flexibla och omtänksamma. Anculusbygg inte bara renoverar, bygger och målar. De gör det lilla extra. Ser de små sakerna och kommer med egna idéer och genomtänkta förslag till förbättringar och förändringar.

Till skillnad från många andra byggföretag och hantverkare så städar de efter sig och håller arbetsplatsen i ordning. Du vet vad jag känner gällande kvalitén på ”arbetarna”. Vissa är mer och andra mindre men alla fyller sin funktion och lär sig hela tiden.

Att jag sedan tycker att du, Michal och Lukasz är överlägset bättre än de andra vet ni. Kommer det till smådetaljerna så är Michal den jag vill ha. Fogarna och detaljerna i badrummet uppe och stenväggen nere är outstanding och det är mycket pga din bror.

Vi är såå nöjda med er och trivs otroligt bra med att ha er som hjälper oss när vi behöver hjälp, skulle kunna skriva hur mycket som helst om er men jag tror att detta räcker annars får du säga till.

Mia

Kontakta oss